De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een grote stap. Ineens krijgt je kind 10-15 vakken en veel huiswerk mee. Er wordt ook niet verteld hoe ze het beste kunnen leren.

Ben je student en ging het voortgezet onderwijs nog goed, maar merk je tijdens je vervolgopleiding dat je vastloopt in die enorme hoeveelheid studiestof dan krijg je steun door het volgen van de training

Snel leren = Leuk leren

banner_728x90

Door het volgen van deze training krijgt je kind of krijg je als student meer grip op huiswerk of studie doordat je beter leert plannen en organiseren.

 Snel leren = Leuk leren VMBO

Deze training is bedoeld voor kinderen op het VMBO Basis- Kader. Het is een combinatie van de trainingen Snel leren = Leuk leren en OP WEG NAAR Snel leren = Leuk leren. Omdat deze leerlingen geen toetsweek kennen is de toetsweek vervangen door een visueel huiswerkschema.

snelleren_beeldmerk_vmbo

Workshop Snellezen en Mindmappen voor volwassenen

Tijdens deze Workshop leert u 2-4 keer sneller lezen en wat u leest samenvatten in een mindmap. Hierdoor begrijpt en onthoudt u beter wat u leest.

Effectief bij het maken van aantekeningen  tijdens vergaderingen/ colleges, het lezen van boeken en verslagen, bij het volgen van een cursus of opleiding.

Zit je kind nog op de basisschool of is het net gestart in de brugklas en kan het wel wat ondersteuning gebruiken bij het leren leren? Dan is de training

OP WEG NAAR Snel leren = Leuk leren

wel wat voor je kind. Deze training geeft een stevige basis waardoor de overgang naar het voortgezet onderwijs soepeler verloopt. Deze training is onafhankelijk van de training ‘Snel leren = leuk leren’ te volgen. Een combinatie van deze twee trainingen geeft een breed pakket aan studievaardigheden, waardoor je sneller en slimmer gaat studeren.

opweg_banner_1

Ik leer leren

Een training geschikt voor kinderen in groep 7/8 van de basisschool, de brugklas én kinderen in hogere klassen van het voortgezet onderwijs die door welke oorzaak ook vastlopen in het leren. In deze training staan de leervoorwaarden centraal, zoals faalangst, concentratie en belemmerende overtuigingen. Deze training kent een coachende aanpak.

wegwijzer-gecertificeerd